Elver Gardens

An existing flat complex which has a communal basement beneath its ground floor podium deck. As a new apartment block was constructed it was decided to fix the old leaking podium.

The basement was going to be used as parking for the new block. However, the entire site needed to be ‘live’ as the works proceeded. The flats surrounding the podium were all occupied and several had occupants with additional needs.

Capel won the competitive tender and were awarded the entire works including all civils and waterproofing works. Works were carried out in agreed sections and access was always available for residents. Once the sections were waterproofed (using Capel Waterproofing’s fast cure liquid system)  Capel’s civils section moved in and replaced fill/concrete, etc along with all new paving, topsoil, railings, brickwork, etc.

Close